בעיות זיקפה , זקפה חלשה, יורד מהר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/01/2023 | 14:53 | מאת: רון

אני בן 61 לפעמים יש לי זקפה חלשה, שיורדת מהר ולא מחזיקה הרבה ללא גירוי. כבעבר הלא רחוק. האם מכשיר ה vertica הוכח ביעילותו לפתרון הבעיה. האם המכשיר טוב ועוזר לשיפור הזקפה? תודה

אתה צריך לעבור בירור במסגרת מרפאה לבריאות מינית, על מנת לבדוק מה החלק הרפואי בבעייתך ומה החלק הרגשי. על מנת להחזיק זקפה בקבוצת הגיל שלך, נדרש גירוי חזק יותר ומתמשך לעומת גיל צעיר. מכשיר הורטיקה אינו הקו הראשון בטיפול בך. גש לאבחון במסגרת מרפאה כנדרש.

12/01/2023 | 15:35 | מאת: רוני

תודה רבה על התשובה המהירה והמדוייקת. בכל זאת, לשאלה השניה, האם מכשיר הורטיקה יעיל ועוזר בכלל...? אודה מאוד לתגובתך..

לא פורסם מספיק מידע מחקרי אמין בנושא.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים