שפיכה מעוכבת בעת יחסי המין, אי שפיכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/01/2023 | 14:35 | מאת: רן

שלום דוקטור, אני גבר בן 30, ללא שום בעיה בריאותית, בזוגיות כבר 7 שנים, ולאחרונה אני חווה בעיות בעת קיום יחסי המין עם אשתי. בהתחלת הקשר יחסי המין היו בסדר גמור , לא תמיד הייתי מצליח להגיע לשפיכה אומנם, אך כן הייתה לי זקפה תמיד ואף הייתי מגיע לאורגזמות. אציין כי אני אורך קיום היחסים אורכים כ-40 דק מאז התחלתי לקיים יחסי מין בחיי. מזה כחודשים, אני חווה בעיות של זקפה ואיני מצליח להעמיד את איבר המין בלי עזרה מצד אשתי, מה שלא היה בעבר. לצערי בזמן חדירה הזקפה נופלת די מהר, וגם כאשר לא נופלת אני לא מרגיש את איכות הזפקה שלי כמו בעבר, ואיני יודע ממה זה נובע. מן הסתם אני גם לא מגיע לשפיכה. אציין שאין לי את הבעיה הזו כאשר אני מאונן ואני יכול להגיע לאורגמה יחסית מהר (5-10 דקות). אודה להתייחסת בנושא. תודה

אם באוננות הכל תקין, זה סימן שהמנגנון הגופני עובד טוב. אין בעיה גופנית, אלא הבעיה בסיטואציה. שפיכה מעוכבת ונפילת זקפה מצביעות על מרכיב חרדתי, אישיותי, רגשי - ועל כן אני ממליץ לך לגשת (יחד עם אשתך) לאבחון סקסולוגי במרפאה העוסקת בכך ובהתאם לממצאים להתחיל טיפול על מנת לשפר את תפקודך המיני במסגרת מערכת היחסים הזוגית.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים