בעיות בזקפה ובאורגזמה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/01/2023 | 17:06 | מאת: אלעד

היי, אני בן 30, ובגיל 22 התחלתי לקחת סרטרלין לדיכאון וחרדה. בשנתיים הראשונות בערך זה לא השפיע בכלל על התפקוד המיני שלי, ומאז שנתיים אחרי כלומר ב5 שנים האחרונות בערך, אני מרגיש שהתפקוד המיני שלי לא כמו שהיה פעם. אני כן מגיע לזקפה בגירוי אבל לא כמו חזקה כמו פעם, האורגזמות שלי פחות חזקות משמעותית (ולעיתים חלשות ממש), ולרוב גם יוצא לי פחות זרע. בגיל 23 התחלתי לעשן טבק, ובגיל 24 מריחואנה על בסיס קבוע אבל הפסקתי אחרי שנתיים (ומאז רק פעם ב). עם הטבק גם הפסקתי לפני שבועיים אחרי מאמץ מאוד גדול. הייתי שותה גם הרבה משקאות מתוקים אבל הפסקתי לפני שנתיים. אני לא מנהל אורח חיים פעיל, מתאמן לעיתים רחוקות. אני כבר מיואש ולא יודע מה הסיבה שזה קורה. גם אין לי זקפות בוקר בכלל כבר 5 שנים בערך. עשיתי את כל השינויים באורח החיים בעיקר כדי להחזיר את התפקוד המיני, אבל זה לא עוזר. והחשק עדיין קיים, פשוט הכל עובד ממש חלש. אני רק בן 30 ואני לא מבין למה זה קורה. מה עוד אני יכול לעשות? תודה

מה שאתה יכול לעשות בנוסף זה לפנות להתייעצות עם מומחה בבריאות מינית שהוא גם סקסולוג, שכן כאן זה מקום להכוונה ראשונית. לא לטיפול. ברור שהבעיה שלך משולבת - הסיבה בעטייה התחלת בגיל 23 את התרופות גורמת לבעיות בתפקוד מיני . גם התרופות שנטלת ונוטל. לא ברור ההקשר החברתי - האם אתה בקשר זוגי? כיצד תעריך אותו? כלומר, ההסתכלות צריכה להיות בהיבט גופני, רגשי וחברתי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים