בעיות בזקפה עקב מחשבה עליה באמצע האקט

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/01/2023 | 13:27 | מאת: אדם

היי אני בן 19 רציתי לדעת יש פעמים שהאיבר מין שלי לא מגיע לזיקפה הרגילה שלו הוא מגיע לזיקפה חלקית רציתי לדעת אם המחשבות על איך הוא יעמוד באמצע האקט המיני גורמות לזה וגם קראתי שעישון וצפייה בפורנו ואוננות יכול לגרום לזה . ואם אני אפסיק לעשן זה ולאונן הזקפה תחזור לנורמל שלה. זאת אומרת יש סיבה לדאגה מהמצב הזה

המחשבות על איך הוא יעמוד באמצע האקט המיני גורמות לזה וזה קרוי חרדת ביצוע. אם זה ממשיך - כדאי שתפנה להתייעצות בתחום על מנת להתגבר על החרדה. בקבוצת הגיל שלך פחות קשור לעישון ופורנו, אם כי שניהם לא ממש מסייעים...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים