מת לעשות סקס אבל הזין שלי הורס לי כל פעם

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/01/2023 | 16:27 | מאת: שמעון

אני בתול אבל בגלל כמה בעיות אני הלכתי לכמה בחורות אחרות וכל פעם שהיינו מתמזמזים וקצת ירידות היה יוצא לו מין משהו סמיך ושקוף כזה איך אני מונע את זה? וגם כמה פעמיים הזין לא עומד חזק

אתה מתאר פרה-קאם - כלומר, נוזל טרום-שפיכה. זוהי תופעה תקינה, אשר מצביע על תקינות מערכת המין. הנוזל הזה מופרש בעת רמת גירוי גבוהה, על מנת לסכך את השופכה. זה בריא, אך לא ממש צריך למנוע את זה. וזה שהזיין לא עומד מספיק חזק מצביע בעיקר על לחץ, חרדה, חשש. זה מהראש. אם זה ממשיך ומציק לך תוכל לפנות לטיפול סקסולוגי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים