לא מצליח לגמור בצורה הרגילה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/06/2004 | 14:48 | מאת: חושש

שלום, היום אני בן 16 , ומאז שהתחלתי לאונן ,לעולם לא הצלחתי לגמור בשטיה שראיתי בסרטים ובטלויזיה- השיטה של חיכוך היד עם הפין מעלה ומטה עד הגמירה. אני תמיד מנסה, ואף נסייתי למשך רבע שעה פעם אחת, וכל מה שיוצא לי זה ממש מעט זרע ואף פעם לא גמירה מלאה והתחושה שמתלוות אליה. לעומת זה, כאשר אני נשכב על בטני, ונע לצדדים ( לא כלפי מטה ומעלה), אני גומר. יש לציין, שאני גם מנצל את השיטה של השכיבה והתנועה לצדדים, ואז כשאני לפני גמירה אני מתהפך ומאונן כמו בסרטים, וגומר. אבל לגמור כך מההתחלה אני לא מצליח. אני מאוד מפחד, אנא תגיד לי שזו לא בעיה רצינית.

21/06/2004 | 15:53 | מאת: ד"ר רן לין

אני מאמין שיש בערך 101 צורות שונות של אוננות ואתה תיארת עד עכשיו שתיים יש לך עוד 99 צורות לתרגל ואחר כך תגיד שאתה מפחד

21/06/2004 | 15:53 | מאת: ד"ר רן לין

אני מאמין שיש בערך 101 צורות שונות של אוננות ואתה תיארת עד עכשיו שתיים יש לך עוד 99 צורות לתרגל ואחר כך תגיד שאתה מפחד

21/06/2004 | 16:30 | מאת: ??יי

ואלה? הסרת פחד גדול שהיה לי !! אבל בכל זאת, למה אנמי לא מצליח לגמור בשיטה הרגילה? והאם זו לא השיטה שמדמה את הפעילות המינית האמיתית? כאילו, אם אני לא יכול לגמור ככה, אז איך אני אגמור במהלך סקס אמיתי ?

21/06/2004 | 15:55 | מאת: ד"ר רן לין

אני מאמין שיש בערך 101 צורות שונות של אוננות ואתה תיארת עד עכשיו שתיים יש לך עוד 99 צורות לתרגל ואחר כך תגיד שאתה מפחד

22/06/2004 | 01:19 | מאת: ד"ר פ

היי לכולם תנו לי לעשות סדר בדברים. קודם כל זה שיש 100 דרכים להגיע לגמירה מאוננות (כמו שד"ר רן לין עומר) זה נכון וכל אחד מתגרה יותר משיטת האוננות שהוא אוהב ושמגרה אותו יותר. זה קורה בגלל שזה עוזר להתרכז יותר ולא להיות לחוץ. אתה טענתה שאתה מאוננן כמו שרואים בסרטים קשה לך לגמור. אז קודם כל לא כל מה שרואים בסרטים זה באמת נכון ובסרטים עושים דברים שיגרו את מי שמתבונן בסרט ולא את השחקן שבסרט. סיפרתה שאתה משפשף את עבר המין באמצעות חיכוך בשכיבה. אז אין בעיה. מבחינה פיסית גופנית זה הגיוני כי האזור באבר המין הגברי שהכי מגרה ושגורם לגמירה הוא האזור שטיפה מתחת לחיבור של כיפת האבר שבצד האחורי (האחורי שהאבר לא עומד ונופל לקוון מטה. אם קשה לכם קצת למצו אותו אז תעברו בעדינות עם האצבע מיסביב לאזור שמיתחת לכיפה ושתרגישו גירוי אז תדעו שזה שם). כנאה שבגלל זה הרבה יותר כל לך לגמור בצורה של חיכוך בשכיבה כי ככה אתה יוצר יותר חיכוך באזור המגרה של העבר וככה אתה גומר ביותר קלות. בגלל זה דרך הגב השיטה של הסרטים לא כל כך עובדת כמו השיטה השניה ולא רק לך כי שאתה יוצר חיכוך על הפין מעלה ומטה אתה פחות נוגע באזור שמיתחת לכיפה וגם אתה גורם בזה שאתה נוגע מעלה ומטה במקומות מסוים באבר לעצירת הגמירה (באזור החיבור בין עבר המין לביצים). בקיצור לסיום אתה בריאה ואין לך מה לדאוג בכלל כי זה נורמלי ב100% ודרך הגבר בין סקס ובין חיכוך של היד יש הבדלים גדולים ד"ר פ

23/06/2004 | 11:52 | מאת: ??יי

תודה רבה לך אני מאוד מודה לך! אגב, אתה באמת דוקטור ?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים