פתרון לבעיות זקפה לאחר ניתוח פרוסטטה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/12/2022 | 17:41 | מאת: אמיר

בן 68 . בריא. ללא מחלות רקע.לא מעשן. אין מחלות לב. עושה הליכה 5-6 פעמים בשבוע כ60 דקות בכל פעם. לפני 12 שנה עברתי ניתוח כריתה רדיקאלית של הערמונית בגלל גידול ממוקד בערמונית. מאז יש ירידה בזקיפה ובחדירה. משתמש בתרופות תרים בזמן קיום יחסי מין אך הזקפה לא חזקה ואני לא אוהב להשתמש בתרופות כל שהן אם יש לכם המלצה לאיזה מוצר משחה או ג'ל אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית בנושא. לא נוטל שום תרופה. מאז הניתוח מצבי יציב לחלוטין. תודה וסוף שבוע נעים

בניתוח כריתת הערמונית נפגע העצבוב לאיבר המין ועל כן נפגעה הזקפה. אין משחה או ג'ל לשיפור הזקפה. הטיפולים הקיימים בהווה כוללים כדורים, הזרקות לפין או שימוש במכשיר ואקום. וכמובן, הרבה אינטימיות ללא חדירה. הרי זו כולה עוד תנוחה מיני רבות...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים