לא מצליח להגיע לחדירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/12/2022 | 02:04 | מאת: אלי

נשואים כשנה וחצי, מעולם לא הצלחנו לקיים יחסי מין מלאים. אני מצליח שיעמוד לי ולגמור רק בתנוחה מסוימת מאוד, וכשאני מנסה להכניס אותו נופל ישר. מתסכל מאוד אותי ואת בת זוגתי אנחנו על סף יאוש

תפנו יחד למרפאה מוסמכת לטיפול מיני לאבחון וטיפול דרך אתר איט״ם. אנחנו מטפלים בהצלחה רבה בכל הבעיות האלה. גם אם מדובר בירידה בזקפה וגם אם מדובר בהסגרות של אשתך שלא מאפשר חדירה. יש בכל מרפאה צוות רב מקצועי שמאבחן ומטפל בעיות כאלה גם מהבט רגשי וגם מהבט רפואי לפי הצורך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים