אי יכולת להגיע לכדי גמירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/12/2022 | 11:17 | מאת: צ

שלום, בן זוגי בן 59 ומזה כשמונה שנים לא מצליח לגמור בזמן יחסי מין. יש לו חשק מיני והוא מצליח לגמור בזמן אוננות. האם יש מה לעשות כדי שיגמור גם בזמן יחסי מין? והאם יש משהו שאני יכולה לעשות בתור בת הזוג שלו כדי לעזור לו בזה? תודה רבה!

19/12/2022 | 11:23 | מאת: צ

אני שכחתי לציין שהוא לא לוקח תרופות שעלולות לעכב את ההגעה לגמירה. לא לוקח תרופות בכלל.

קרוב לוודאי המקור רגשי, בייחוד אם אין בעיה בזמן אוננות. את כבת זוג לא אמורה לעשות כלום. את בת זוג - לא מטפלת. כדאי שתיפנו יחד לייעוץ בתחום הסקסולוגי, ועל פי צורך ישולב טיפול מתאים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים