יצא ללא זרע ללא שליטה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/12/2022 | 12:11 | מאת: יצא לי זרע ללא שליטה

אוקיי אז ככה אני לא מאונן כבר שבועיים כן בדרך כלל אני עושה כל יום עכשיו נכנסתי לשירותים השתנתי ואחרי שעשיתי שתן פתאום יצא לי זרע לא הרגשתי אורגזמה ולא עמד לי זה גם לא נראה כמו זרע זה היה צהוב כזה עכשיו אני ממש לחוץ אני לא יודע מה זה חשוב לציין שזה גם לא כאב ואין לי כאבים כלשהם

לא צייינת בן כמה אתה, אבל אם לא אוננת שבועיים, וקודם היית רגיל כיום, אז זה כנראה שאריות שהיו צריכות למצוא את דרכן החוצה. אין מה להיבהל.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים