אין אורגזמה בעת גמירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/11/2022 | 21:41 | מאת: דני

שלום רב! במשך כמה חודשים אוננתי על הבטן כשאני משפשף את הפין שלי על כרית עד לגמירה. בוקר אחד למחרת שניסיתי לאונן רגיל בישיבה עם היד אומנם גמרתי אבל לא הרגשתי אורגזמה. אני במצב הזה כבר חודש מנסה רק עם היד ולא חווה אורגזמה שאני פולט זרע. מה יכול להיות שקרה האם פתיר ומה לעשות? תודה!

כן זה פתיר. טוב שאתה מנסה לגמור בתנוחות שונות ולא רק בשכיבה על הבטן. יכול להיות שהיית במתח כשניסית לגמור בישיבה ולכן לא חווית אורגזמה. תנסה להיות מרוכז בהנאה או בפנטזיה תוך כדי אוננות ולא להרגיש במבחן. אם זה לא יסתדר תפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך איט”ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים