קושי להגיע לזקפה וזקםה חלשה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/11/2022 | 08:17 | מאת: בן 25

שלום אני בן 25, בריא בדרך כלל, עושה פעילות גופנית כל יום ואוכל טוב.. לפני כחודשיים יצא לי להיות באקט מיני שבמהלכו לא הצלחתי להגיע לזקפה מספיקה לחדירה הייתי נורא מתוח ומרוגש לפני האקט וחוסר היכולת להגיע לזקפה גרם לי לתסכול רב מבוכה וקושי לתפקד באקט . מאז אותו המקרה אני סובל מקושי להגיע לזקפה גם באוננות, וגירויים מיניים כבר לא עוזרים לזקפה.. יש דחף מיני, אך חש כי ישנה חסימה מסויימת . כמו כן אז אותו המקרה כבר אין לי זקפות בוקר ואם יש הן ממש חלשות.. לפני אותו אקט הזקפות היו מעולות ספונטניות ומספקות .. נערכה בדיקות דם שהראו מדדים תקינים ורמת טוסטסטורון תקינה נסיתי לקחת שורש גינסנג בקפסולות .. אך עדיין סובל מקושי להגיע לזקפה בקלות.. אודה לעזרה מה ניתן לעשות מפני שהמחשבות נהפכות לטורדניות ופוגעות לי בבטחון..

שלום לך יכול מאוד להיות שנכנסת ללופ של מתח ודאגה בקשר לזקפה שלא מאפשרות את הזקפה. כלומר כדי שהדם יזרום לפין ותהיה זקפה אתה צריך להיות רגוע ומרוכז בחוויה ברגע. בכל מקרה כדאי שתפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ ם לאבחון וטיפול

01/12/2022 | 09:35 | מאת: בן25

אם כן מדוע נעדרת גם זקפת הבוקר ?

זקפת הבוקר פחות רלוונטית בהקשר לתיאור שלך. היא בסך הכל עוד מדד, אשר מושפע מגורמים שונים, כולל בעיות בשינה.

04/12/2022 | 10:02 | מאת: בן 25

אז סביר להניח שהבעיה ממקור רגשי ?

כן

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים