בעיות בתפקוד מיני - בן 51

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/11/2022 | 10:25 | מאת: בן 51

שלום. אני גבר נשוי ולאחרונה התחיל קשר נוסף מחוץ לנישואים. הקשר החדש מאוד מגרה אותי וכל הזמן מקבל הפרשות קטנות שקופות בקצה הפין בעת שיחות עם רקע ארוטי. לאחר מספר פעמים גם כאבים חזקים באיזור האשכים . אופטלגין לא עוז, עוננות עוזרת לאחר מספר שעות. ממש לא מעוניין לעונן בתדירות כ"כ גבוהה. מה אפשר לעשות בנושא ?

נשמע שאתה מתאר "צרות של עשירים"... ההפרשות שאתה מתאר הן פרה-קאם וזה טבעי ביותר. הכאבים שאתה מתאר נובעים מגודש כלי הדם באגן, ואם אתה מאונן זה משתחרר. אין סיבה להפחית תדירות, אם זה מקל עליך. זה נורמלי ובריא.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים