האם יש תרופות לחשק מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/11/2022 | 00:34 | מאת: יבגני

שלום רב, האם קיימות תרופות יעילות לבעיות של ירידת חשק מיני? כלומר תרופות שמגבירות ליבידו בתודה מראש

לגבי נשים וגברים - צריך לעבור בדיקה הורמונלית - אם היא תקינה - אז מתן הורמונים לא ישפר. כמו כן - יש תרופות שמפחיתות חשק. אצל נשים - יש לשקול שינוי סוג גלולות. גם אצל גברים וגם אצל נשים כאשר לא נמצא מקור גופני (ואצל הרוב לא מוצאים....) - כנראה מדובר במקור רגשי (דכדוך עד דכאון, לחץ, מתח, חרדה וכד') - ואז הטיפול צריך להיות מכוון להקשר הרגשי. כגון, טיפול פסיכו-סקסואלי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים