בעיות זקפה לא משנה מה ניסינו לא עמד

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/11/2022 | 17:55 | מאת: מתוסכל

אני יוצא עם מישהי חדשה , בהתחלה הסקס היה מדהים, השבוע הייתי חולה וקראו לי קצת דברים אישיים שהוציאו אותי מריכוז , בפעמיים האחרונות שניסינו לבצע אקט לא עמד לי , אני מרגיש חסר אונים , ולא יודע איך לטפל בבעיה

אתה מתאר תופעה נפוצה בשם חרדת ביצוע - הפרעה בזקפה ממקור לא רפואי. הגוף יודע לייצר זקפה, אך לא בתוך הסיטואציה המינית. בשלב ראשון כדאי שתחזרו להתענג במין מדברים שאינם מוציאים אותך מריכוז. תתרכז בחוזקות שלך... כגון, סקס ללא חדירה. רק כשתרגישו שהביטחון חוזר תוכלו לנסות לחזור ליחסי מין עם חדירה. אם התופעה תמשיך להציק תוכלו להגיע (עדיף יחד) לפגישת התייעצות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים