פורנו-אימפוטנציה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/11/2022 | 13:45 | מאת: ריף

99% מהפעמים שבהם אוננתי היו בעז"ה פורנו מגיל בערך 15-16 היום אני בן 24 הבנתי שפורנו יכול לגרום לבעיות זקפה ויחסי מין ערב העלאת סף ה"ריגוש" שמושפע מהתכנים שאני צורך השאלה שלי היא בהפסקה ארוכה/הפסקה בכלל המוח מה שנקרא מתקן את עצמו ולאט לאט סף הריגוש חוזר לכמו שהיה בהנחה ולא הייתי צורך פרונו או שזה נזק שלא בטוח שהפיך?

אכן המח "מתקן" עצמו. לא מדובר בנזק בלתי הפיך. נסה לשלב אוננות בעזרת פנטזיות או סתם סקס...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים