חייב עזרה אודה לכם מאוד

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/10/2022 | 03:13 | מאת: אנונימי

שאלה מוזרה מאוד סליחה ,היי אני בן עשרים לפני שנה שאלתי אותכם שאלה סיפרתי לכם שהייתי בן 14 15 קרה לי פתאום שבאמצע מבחן שגמרתי אורגזמה ואמרתי לי שהכל בסדר אין מה לדאוג שזה טבעי אצל נערים זה יכול לקרות אם לא גומרים הרבה זמן וחשוב לציין מאז זה לא קרה לי כנראה בגלל שאני פעיל מינית אבל זה עדין מלחיץ אותי ולפני מבחנים ודברים מלחצים אני שואל את עצמי אם גמרתי לפני תקופה קצרה או לא כדי שזה לא יקרה ורציתי לדעת אחד ולתמיד כל כמה זמן חייב לגמור שדבר כזה לא יחזור על עצמו

29/10/2022 | 18:35 | מאת: אנונימי

זה אפשרי בכלל לגמור בלי זקפה ? אם זה לא אפשרי אז אין בכללי מה לדאוג כי לא קורה שעומד לי סתם רק פעם שהייתי קטן מתלהב

זה אפשרי לגמור בלי זקפה. זקפה ושפיכה אלו שתי מערכות עצבים שונות, אשר פועלות בתיאום. אין פרק זמן שבו אתה חייב לגמור... תגמור כשבא לך ונעים לך. זה לא משהו שחייבים, כנובע משאלתך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים