בעיה של חוסר תחושה בפין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/10/2022 | 13:48 | מאת: אבי

שלום, אני בן 20 וסובל מחוסר תחושה רציני בפין מתמיד.בזמן חדירה אני כן מרגיש תחושה אבל באופן מאוד חלש, דבר שלא מאפשר לי להגיע לאורגזמה ואפילו לאחר זמן מה משעמם אותי והזקפה נעלמת ולוקח לי הרבה זמן לגמור.כשאני מביא ביד זה רק עם חומר סיכה ללא זה בלתי אפשרי לגמור ואם אני גומר ללא חומר סיכה הפין שלי מתנפח,ישלי תחושה רק בחלק העליון של הפין כשאני מביא לעצמי ביד אני מביא ביד פעם ביום יומיים .אשמח לעזרה תודה

ברור משאלתך שזו לא שאלה לפורום... יש צורך בבדיקה על מנת לשלול מצב חולני. האם התחושה באוננות יותר טובה מאשר בחדירה? האם חוסר התחושה תמיד או שמה משהו החל זאת? האם יחסי מין עם חברה או בקשרים מזדמנים? ועוד ועוד ועוד

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים