לחץ דם גבוה- תפקוד מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/10/2022 | 14:42 | מאת: DOD

שלום דוקטור. אני בן 50, לוקח תרופות ללחץ דם גבוה, 2 כדורי וזודיפ אחד בבוקר ואחד בערב, וכדור קרדילוק 1.25 בערב. מאז שגיליתי לפני שנתיים כמעט שיש לי לחץ דם גבוה והתחלתי לקחת תרופות יש לי חולשה בזקפה במיוחד בזמן קיום יחסים, זה עומד ומהר מאוד נופל, צריך להגיד אולי שיש לי זקפת לילה. שאלתי היא האם לקיחת ויאגרה או סיאליס יכולה לפתור את הבעיה? או שאולי לא מומלץ עם התרופות שאני לוקח? ומה עדיף? ויאגרה או סיאליס? תודה רבה

גם לחץ הדם וגם הכדורים עשויים לפגוע בזקפה. ייתכן ויש גורמים נוספים, על כן כדאי להשלים בירור ובמקביל לנסות שימוש בויאגרה ו/או סיאליס. אין תרופה עדיפה - זה אינדיבידואלי וגם ניתן לשלב בינן.

10/10/2022 | 07:50 | מאת: DOD

תודה דוקטור. מה עם "קמגרה"? הבנתי שההרכב שלה דומה לויאגרה ויש בה אותו חומר פעיל.

זו לא תרופת מרשם, אלא תרכיב פרטיזני שמיובא בפירטיות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים