דלף ורידי בגיל 50

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/09/2022 | 01:53 | מאת: אברהם

שלום -כעת אני בגיל 51, בסביבות גיל 50 התגלה דלף ורידי , כלל הבדיקות הרפואיות תקינות לחלוטין, האם זה סביר בגיל כה צעיר דליפה ורידית? האם יש אפשרות לשמר מצב זה כך שלא יחריף? כרגע צורך 50 מ"ג תרים וזה עוזר, תודה.

דלף ורידי דווקא מאפיין גילאים יותר צעירים. לא תיארת גורמי סיכון אחרים או תרופות שהנך נוטל. על מנת שלא יחריף יש לשמר זרימת דם תקינה אל איבר המין, בסיוע תזונה בריאה ופעילות גופנית סדירה.

01/10/2022 | 22:39 | מאת: אברהם

שלום, ללא תרופות כלל. ישיבה מרובה במהלך השנים האחרונות בערך 10 שנים, עובד עבודה משרדית אם זה קשור, האם ניתן לשפר את המצב הזה? הייתי מאוד רוצה להמנע מכדורים אשר לצערי בלעדיהם הזיקפה חלשה יותר ומחזיקה לא יותר מכמה שניות...

01/10/2022 | 22:42 | מאת: אברהם

דבר נוסף, שוב לא יודע אם קשור, היתה לי אוננות מופרזת לפני שהרגשתי שהזקפה כבר לא מספיק חזקה, כלומר 5 פעמים בכחצי שעה ...

לא ברור מדוע נתת כותרת של דלף ורידי. בקבוצת הגיל שלך יש גורמי סיכון רבים לזקפה חלשה. זה לא קשור לאוננות שתיארת. כדאי שתיגש למרפאה לבריאות מינית על מנת לעבור בירור. ניתן לתת טיפול בהתאם לממצאים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים