חברה שלי לא גומרת.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/06/2004 | 17:56 | מאת: מנדל

שלום לד"ר ולכולם. אני וחברתי בני 16 ומקיימים יחסי מין כבר מזה כמעט חצי שנה. גם לפני שהתחלנו לשכב וגם אחרי שהתחלנו לשכב, חברה שלי לא הצליחה לגמור. לא בעזרת אוננות עצמית, אוננות מצדי או חדירה. היא טוענת שהיא נהנית מהאקט עצמו, אך לא מצליחה להגיע ל"סיפוק", לתחושה "סופית". היא תיארה את זה בפניי כך: מסולם של 1 עד 10, כש-10 מהווה אורגזמה, היא מרגישה שהיא תמיד מגיעה ל-8 או 9 ואז התחושה פשוט נעלמת בהדרגתיות. עצם הדבר מתסכל את שנינו ומונע ממנה להנות במאת האחוזים מהסקס. אני אעשה הכל כדי לעזור לה ומעוניין בטובתה בלבד. אשמח לדעת מה אתה ממליץ לעשות, או אולי לספק לי תשובות בנוגע למקרה. תודה מראש, מנדל.

20/06/2004 | 06:26 | מאת: ד"ר רן לין

האם אתה משוכנע שכר ניסית או שהיא נסתה את כל האפשרויות של הםפנטזיותל שלה? אולי לא? יש מספר ספרים נחמדים - לא פורנו - בשוק שכדאי לקנות ולחוות

20/06/2004 | 14:46 | מאת: מנדל

אתה מתכוון לספרה של רייצ'ל סוויפט? דיברנו על זה והבנתי שהיא תעיין בו. בעניין הפנטזיות.. זה קצת מסובך. אני לא חושב שיש פנטזיות מורכבות כ"כ בגיל 16. אולי זה רק אני, אבל אני לא חושב שהדמיון יכול להפליג כ"כ בקטע הזה. במיוחד עכשיו.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים