ניתוח עקמת הפין מולדת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/09/2022 | 08:34 | מאת: דוד (בדוי)

שלום רב, אני בן 16 ובקרוב אני אעשה ניתוח לתיקון עקמת הפין (פגם מולד) ורציתי לדעת האם התפרים הפנימיים יעיקו לי בזמן החדירה/הוצאת הזרע (מכיוון שאני אדם דתי עד היום לא הוצאתי זרע במכוון ואני לא יודע אם הוצאתי קרי לילה ואני חושש שזה בגלל העקמת...) והאם הזקפה שלי תתחלש. בנוסף, הבנתי שבניתוח הפין שלי ייתקצר תלוי בחומרת העקמת ורציתי לדעת כמה ס"מ מתקצרים בעקמת של 60 מעלות בערך והאם הפין יוכל לגדול לאחר מכן באופן טבעי. ומהו זמן ההחלמה מהניתוח ומה ניתן לעשות בו (אני מתאמן). תודה רבה ואשמח למענה לכל השאלות, יום טוב.

אלו שאלות שאת התשובות על כולן אתה חייב לקבל מהאורולוג שעומד לנתח אותך. הוא חייב לתת לך הסבר מעמיק על הפרוצדורה, סיבוכים אפשריים וכן לתת מענה לשאלותיך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים