זיקפה חלשה מתסכל מה הלאה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/08/2022 | 14:29 | מאת: אני

שלום, בתקופה הארונה מרגישה שהפורנו שבעלי צורך הרס לו את הלבידו וגם חוזק הפין במצב עמידה חלש יותר וזה מאוד מתסכל אותי, דיברנו על כך רבות ,בניי 50 בריאים ובזוגיות טובה אציין שהוא רואה פורנו רק מסרטונים שמקבל לנייד ולא מטייל בסרטים וכו... יודעת שהכל נובע מכך משום שכאשר אנו בחופש ללא הנייד האיבר עומד טיל וחזק וכך גם ההנאה,מרגישה ממש מתוסכלת למצב (אני אישה מאוד מינית ויצרית). הוא מציע לקחת ויאגרה ...האם זה יציל את המצב או שברגע שהמוח מגורה מהסרטים המצב יהיה אותו הדבר? אינו מוכן לוותר על הסיטונים תודה.

שלום לך, אם הזקפה בזמן חופשה טובה, יש להניח שהרקע לירידה בזקפה יותר רגשי מנטלי מאשר רפואי. מה קורה בזמן אוננות? זקפה ספונטנית? התעלסות? זה לא בהכרח קשור לפורנו , בעיקר למידת הריכוז והמיינדפולנס שלו בזמן החוויה המינית. תפנו יחד למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם לאבחנה מבדלת רפואי/ פסיכולוגי ולטיפול

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים