זקפה בסיטואציות לא נעימות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/08/2022 | 03:04 | מאת: אנונימי 04

יש לי הרבה סיטואציות שאני נמצא בקרבת חברים מכרים שאין לי משיכה מינית כלפיהם ולפעמים יש לי זיקפה ללא מחשבה ולפעמים גם יוצא זרע האם זה הגיוני האם מעיד על משיכה לאותם אנשים האם יכול להיות שבגלל שאני מאוד פוחד מסיטואציות כאלו אז הפוך על הפוך פתאום יש זקפה ויציאה של טיפת זרע ??

אתה מתאר מצב מביך, אך בהחלט אפשרי ושכיח בקבוצות גיל מסויימות.

06/09/2022 | 09:54 | מאת: אנונימי

זה נורמלי גם בגיל 26 והאם זה מעיד על משהו או יכול לקרות כתוצאה מסטרס??

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים