נפיחות בפין אחרי שימוש בטבעת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/08/2022 | 09:14 | מאת: Adi

שלום, אתמול קיימתי יחסי מין בזמן ששמתי על הפין שתי טבעות סיליקון (קוק רינג), לזמן יחסית ממושך. לא הרגשתי כאב או לחץ בזמן הסקס. בבוקר התעוררתי עם נפיחות בשני מקומות בפין - קרוב לבסיס ומתחת לכיפה. הנפיחות לא חמה או כואבת והצבע של הפין רגיל. האם זו בצקת או משהו בגלל השימוש בטבעת? האם אמור לחלוף לבד?

נשמע כמו בצקת קלה. בד"כ חולפת מעצמה תוך כ- 72 שעות. אין לשים קוק רינג יותר מחצי שעה. יש להסיר - לתת לאיבר "לנשום" ואז אפשר שוב...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים