בעיה באיבר שמדכאת אותי (זכר)

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/08/2022 | 01:41 | מאת: אנונימי

היי יש לי בעיה באיבר (פין) כאשר הוא רפוי הוא נורא קטן ומגיע למצב שרואים רק את הכיפה ושהוא זקוף הוא מגיע לגודל רגיל לדעתי ואני די מרוצה חשוב לציין שאני עדיין בגיל ההתבגרות התייעצתי עם רופא אמר שזה יסתדר אבל אני מפחד תכף יש לי צו ראשון ולא רוצה להגיע למצב לא נעים אני בטוח שזה לא בגלל השומן לאחר שרזיתי מעל ל15 קג וכרגע לפי bmi אני לא בעודף משקל. הבעיה נורא מדכאת אותי ולפעמים יש לי קשיים בהטלת השתן דיי מתבייש ללכת בבוקסר למה זה קורה? והאם אפשר לעשות עם זה משהו?

מצרף לינק לפודקאסט בו התראיינתי על הגודל: https://www.ynet.co.il/dating/sexappeal/article/AC4AHAV0C תקשיב. אם יהיו שאלות אחרי - חופשי...

07/08/2022 | 01:20 | מאת: אנונימי

היי לאחר שהאזנתי עדיין לא קיבלתי תשובה על השאלה שלי מה מקור הבעיה אצלי? האם אני צריך לעשות ניתוח להבלטת פין חבוי?

אין לך בעיה ומן הסתם אינך צריך ניתוח. אם זה ממש מציק לך תוכל לקבוע ייעוץ סקסולוגי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים