ציפרלקס מינון גבוה 10 שנים פגיעה בזקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/07/2022 | 04:56 | מאת: משה

שלום לוקח כבר 10 שנים מינונים גבוהים של 20-30 מג ציפרלקס. אני בן 36 חווה בשנתיים האחרונות ירידה משמעותית בזקפה . יש מה לעשות חוץ מלהתחיל עם סיאליס בגיל כזה צעיר ? תודה רבה

אני לא בטוח אם הציפרלקס הוא זה שפגע בזקפה או שהגורם בעטיו אתה נוטל ציפרלקס אשם בכך... בכל מקרה, סיאליס וויאגרה הן תרופות שמשפרות זקפה, אך אינן מטפלות בגורם בעטיו נפגעה זקפתך. אז אני ממליץ שתתייעץ עם הפסיכיאטר שרשם לך ציפרלקס. אולי אפשר להחליף לתרופה עם פחות תופעות לוואי ואולי לבדוק דרכי פעולה נוספות לטיפול בגורם, כגון, פסיכותרפיה. כמו כן מוזמן להתייעץ עם מומחה בבריאות מינית .

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים