שבר פין ............

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/07/2022 | 08:45 | מאת: שימי

שלום לפני מספר ימים ביצעתי סקס יבש עם בחורה. (שנינו היינו עם תחתונים) הסקס היה זמן מועט מאוד. ולא שמעתי קליק או קול של שבר. רק שלאחר מכן בחזרה לבית ,התחלתי להרגיש תחושה חוסר נוחות ,כאב ממש חלש ולא רציני כאשר יש זקפה. לאחר כ-24 שעות מהסקס ,הכאב נרגע ממש ,אולי מיחוש קטן. בכל אופן אני לא רואה סימנים של שטף דם באיבר. אך נראה לי ( ואני לא סגור על כך ) שהוא כן מעט התעקם שמאלה, ונראה שיש מעט שקע מצד שמאל בחלק המחובר לגוף .לא יודע אם השקע היה לפני. פשוט קראתי לא מזמן על המושג שבר בפין. ואני אוכל סרטים אולי זה יתרחש אצלי עכשיו. אני חדש בתחום המיני. האם סקס יבש יכול לגרום בכלל לשבר בפין? אני מצליח להגיע לזקפה גם עכשיו בקלות. וגם לא מרגיש כאבים שאני נוגע באזור השקע או בכל אזור אחר באיבר. דוקטור לפי התיאור האם נראה שקיבלתי שבר בפין? או משהו מסוכן אחר? (ממש מתבייש ללכת לרופא ,אם לא תהיה ברירה אלך. אבל אשמח לשמוע דעתך קודם)

זה לא שבר בפין. שבר בפין מלווה בכאב חזק מאוד, נפיחות ואודם באיזור ועוד סימפטומים שלא תיארת. תמשיך להנות ממיניות מענגת ובריאה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים