ערכים גבוהים בבדיקת BIOAVAILABLE TESTOSTERONE

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/06/2022 | 11:09 | מאת: יוסי משיח

שלום, אובחנתי עם מיקרואדנומה אחורית בקו האמצע בגובה של 2 מ"מ - כתוצאה מכך ישנו הפרשה מוגברת של פרולקטין לערכים של בין 500-600. כתוצאה מכך קיבלתי מרשם מרופא אנדוקרינולוג לכדורים של קאבותרים 0.5 אחד לשבוע. כתוצאה מכך רמת הפרולקטין שלי ירדה משמעותית בבדיקות דם. בבדיקת BIOAVAILABLE TESTOSTERONE שבוצעה לי בבית החולים איכילוב נמצא ערך של 3.3 כאשר הערך המקסימלי הוא 2. השאלות שלי הן: 1. האם לכדור קאבתורים יש השפעה על הערכים בבדיקת: BIOAVAILABLE TESTOSTERONE ? 2. מהן התופעות לוואי של ערכים גבוהים של בדיקת BIOAVAILABLE TESTOSTERONE ? 3. האם יש קשר בין תפקוד מיני לקוי לבין ערכים גבוהים בבדיקת BIOAVAILABLE TESTOSTERONE ? 4. מה הדרך להוריד את הערכי BIOAVAILABLE TESTOSTERONE לטווח הנורמל? תודה רבה!

הרבה שאלות וסך הכל אתה בטיפול צמוד ומעקב אנדוקרינולוגי, אז לא ברור מדוע אינך מפנה השאלות לרופא המטפל. ט?טוסטרון עודף תורם לחשק ואינו פוגע בתפקוד המיני ויש לשער שהוא גם תוצאה של הטיפול.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים