בן 17 האיבר מין עקום למטה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/05/2022 | 22:49 | מאת: אנונימי

בן 17 הפין שלי נוטה למטה אני יכול להרים אותו למעלה וליישר אבל ברגע שעוזב הוא חוזר למטה מפחד שיגרום לבעיות בחדירה בזמן קיום יחסי מין יש אפשרות לעשות משהו?

אף פין אינו ישר לחלוטין. מה שאתה מתאר תקין, כי לפין יש יכולת גמישות. איני יודע אם אתה מקיים כבר יחסי מין שכוללים חדירה. אם אתה מיישר אותו כלפי מעלה ללא כאב, גם בחדירה זה לא יכאב. כל אחד מוצא את התנוחות הנעימות לצורך חדירה. פין כמו שאתה מתאר יכול לחדור בקלות וללא כאב והנרתיק בעצם שומר אותו במיקומו.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים