בן 20 עם זקפה חלשה שאלה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/05/2022 | 21:56 | מאת: רוני

שלום רב בן 20, סובל מocd ומטופל ב0.5 מ״ג ריספונד ו80 מ״ג פריזמה. סובל מזקפה חלשה, גם בביצוע יחסי מין וגם באוננות. ניסיתי סילדנפיל ואכן הגעתי לזקפה חזקה אבל לא מרגיש גירוי במהלך ביצוע היחסים. והגמירה לוקחת המון זמן. (מעל שעה) יש פתרון? אני אובד עצות תודה רבה

ההפרעה שלך ממקור מעורב, כאשר הגורם הנפשי דומיננטי. זו ההשפעה של OCD על התפקוד המיני עם תופעות לוואי של התרופות. ויאגרה יכולה לשפר את הזקפה, אך פחות משפיעה על היכולת לגמור ועל הגורמים האחרים. אין פתרון קסם. מוזמן לפגישת התייעצות לצורך הבנה מעמיקה יותר של התפקוד וההתמודדות לצורך שיפורו.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים