על תפקוד

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/06/2004 | 14:54 | מאת: מתביישת

מה עושים כשיש בעיה בתפקוד? על אילו תרופות אתה ממליץ? או האם יש צורך ללכת לפסיכולוג לשם כך? הבעיה היא לא ממש גופנית...

17/06/2004 | 16:14 | מאת: ד"ר רן לין

והשאלה לא ממש ברורה. לאיזה הפרעה בתפקוד אתה מתייחס?

03/10/2004 | 07:44 | מאת: ג'ומז

שלום, יש לי בעיה של שפיכה מוקדמת , למרות שהבעיה לא תמיד קיימת אך כשהיא כן היא מאוד מפריעה לקיום יחסים תקינים, מה עלי לעשות בכדי לא לגמור מהר ?

21/07/2007 | 22:59 | מאת: נעמה

אני בת 22 ויש לי חבר כשנה. בהתחלה היינו שוכבים בתדירות סבירה ולאחרונה (בערך כ 5 חודשים) שאין לי חשק לקיים יחסי מין בכלל. בחודשים האחרונים שכבנו 3 פעמים. גם כשאנחנו מתחילים יוצא לי החשק מהר מאוד או שהגוף שלי לא מאפשר חדירה. היחסים שלנו חוץ מהנושא הזה בריאים מאוד ואני לא מרגישה חוסר בסקס אבל לחבר שלי זה מאוד מפריע ואני לא יודעת מה לעשות. רציתי לדעת מהן סיבות אפשריות לאי רצון לקיים יחסי מין- במיוחד כאשר אף פעם לא הייתה לי את הבעייה הזאת. תודה.

24/09/2004 | 15:16 | מאת: יוסי

שלום..... אני סובל מבעיות תפקודמיני בכך שלא תמיד יש לי זקפות וכשהן מופיעות לא להרבה זמן ו השפיכה מוקדמת.. כשיש כבר זקפה אנימכניס ל נרתיק באיזשהו שלב הוא פשוט נרדם בפנים [[[ לא תמיד זה קורה ]]] יש הרבה מקרים שהזקפה קשה וטובה אך עדיין לא להרבה זמן .... נטלתי בעבר ויאגרה למשך תקופה של חצי שנה ולפעמים זה עבד לפעמים לא. אני בן 20 . מה עליי לעשות? איך עליי לגלות מה הבעייה ?? אני מרגיש שזה פסיכולוגי ברוב המקרים .. מפני שזה תקופה אחת מצליח תקופה אחרת לא.? אבל למה שזה יהיה לי במוח אם זה לא היה קורה .. זה קורה ואז אני חושב על זה וזה נהייה בעייה פסיכולוגית.. מה עליי לעשות

01/10/2004 | 12:50 | מאת: שלן

מתקשה להגיע לשפיכה. מה דרך הטפול.

25/04/2005 | 00:17 | מאת: ביישן 32

אייך מטפלים בשפיכה מוקדמת והעם יכול להיות שהעניין הוא פסיכולוגי!!

04/10/2005 | 21:29 | מאת: י יוסי טל

בעת קיום יחסי מין בתנוחת כלב בלבד, נוצרים כיסי אוויר עמוק בתוך הנרתיק .עם סיום ושליפת הפין מתוך הנרתיק ולחיצות קלות עם היד על הבטן, האוויר משתחרר דרך הנרתיק החוצה ומשמיע קולות כמו שחרור גאזים דרך פי הטבעת. אבקש הסבר לתופעה. תודה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים