שפיכה מהירה-שאלה.....

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/05/2022 | 15:53 | מאת: דני

גבר שהגיע לשפיכה מהירה ומוקדמת בפעמים הראשונות שלו שהתנסה חוייה מינית. בערך 4 פעמים. האם זה אומר שיש לו את הבעיית "שפיכה המוקדמת" או שזה משהו טבעי שבפעמים הראשונות תהיה בעיית שפיכת מהירה. ועם ההתנסויות במין זה אמור להשתפר. או שאם זה התרחש בערך 4 פעמים ,אז יש בעיה ונדרש ללכת לטיפול?

בפעמים הראשונות זה טבעי. יש עדיין לחץ, חרדה, חשש, מבוכה. גם לסוג הקשר השפעה ניכרת. כדאי שתבדוק את יכולת השליטה העצמית שלך באוננות. אם אתה עדיין חושש תוכל לגשת לפגישת התייעצות לפני קבלת החלטה לגבי צורך בטיפול. רוב הקופות מספקות התייעצות עם רופא מומחה. מוזמן :)

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים