זקפה חלשה - פתרון טבעי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/05/2022 | 13:46 | מאת: מוטי

היי, יש לי קושי להגיע לזקפה במהלך הסקס וזה מתסכל אותי ממש. אבל אני לא רוצה לקחת תרופות כמו ויאגרא, סיאליס או לעשות איזה ניתוח. ושמעתי על מוצר טבעי לכוח הגברא - גברא אנרג׳י - ללא תופעות לוואי וללא כימיקלים שזה בדיוק מה שאני מחפש השאלה האם אתם מכירים את המוצר האם זה באמת עובד. אשמח לדעה נוספת תודה רבה מוטי

שלום רב אתה פונה ישר לפתרונות וטיפולים בלי אבחון. כשאתה אומר שאתה מתקשה להגיע לזקפה בזמן סקס- האם יש זקפה טובה בזמן התעלסות? אוננות? באופן ספונטני? האם הזקפה יורדת לקראת חדירה? אם כן אולי זה בגלל חרדת בצוע, מתח, ולא מסיבה רפואית? תפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם לאבחון וטיפול. אפשר להחליט על טיפול רק אחרי אבחון הסיבה לבעיה

05/12/2023 | 08:46 | מאת: ערן

לא מבין את התשובות המתחכמות של כל המומחים כאן. בן אדם שאל שאלה - האם המוצר עוזר או לא. ובמקום לענות בצורה עניינית אומרים לו ללכת לטיפול מיני/פסיכולוגי/שקר כלשהו כי "מי אמר שזה לא נפשי". מה אכפת לכם?? שאלה שאלה - תענו לו על השאלה ואם ממש בא לכם תציינו לאחר מכן את המלצתכם בנושא הטיפול הנפשי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים