משיכה לנשים שריריות -מפתחות גוף

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/05/2022 | 19:11 | מאת: פטישלשרירניות

משיכה לנשים שריריות (מפתחות גוף מקצועיות) אני בן 30. בתחילת גיל ההתבגרות גיליתי שאני נמשך לנשים שריריות. קצת שרירים לא מגרה אותי.... אני נמשך לנשים שלוקחות סטרואידים כדי להגיע למסת שריר שלא מביישת אף מפתח גוף גבר. לא ניתן לצרף תמונה להמחשה ולכן כדי להבין מה מגרה אותי אפשר לכתוב בגוגל Nataliya Kuznetsova או Aleesha Young אני לא מתגרה מינית כלל מאיבר מין של אישה ולא מסוגל להגיע לזקפה. לא מתגרה גם מאיבר מין גברי. הפוקוס שלי תמיד על פלג גופה העליון של האישה וככל שהיא יותר שרירית ורואים יותר ורידים כך אני יותר מגורה. הבנתי שהשם המדעי הוא Sthenolagnia בודדות הנשים בעולם שנראות כך. בישראל אפשר לספור אותן על יד אחת. בודדות עוד יותר הנשים שנראות כך ויהיו מוכנות לצאת עם גבר כמוני -גבר בעל מימדים ממוצעים שלא עסק מעולם בפיתוח גוף. ולכן אין סיכוי שאזכה לנהל מערכת יחסים אמיתית עם אישה שאני נמשך אליה. אף אחד בחיי לא מודע לפטיש שלי וחיי המין שלי מבוססים רק על פורנו ואתרים יעודיים לפטיש שלי. בעקבות מבוכה רבה בכל פעם שניסיתי להיכנס למיטה עם בנות "רגילות" ולא הגעתי לזיקפה אף פעם אני פשוט נמנע לחלוטין מקשרים רומנטיים ומהפחד להגיע למיטה בלי שיעמוד לי. אני בעצם בתול. עצות?

שלום לך, אתה מאוד אמיץ לפנות ולשאול את השאלות וחשוב שתמשיך בפתיחות להבין ולחקור את נושא המיניות שלך. אני מציעה לך לפנות למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית, דרך אתר איט״ם. או שתפנה למרפאה מוסמכת דרך האתר ואז יםנו אותך למטפל המתאים.

04/05/2022 | 19:23 | מאת: פטישלשרירניות

אני לא מוכן להיחשף בחיי האמיתיים אל מול מטפל מוסמך. אני אשמח לטיפים במתכונות הזאת אם אפשר.. האם זה תופעה ייחודית? עד כמה זה נדיר? והאם ניתן להתגבר על זה

04/06/2022 | 14:58 | מאת: באותה צרה

היי חבר , נתקלתי במקרה דרך חיפוש בגוגל בפוסט הזה, אין לי טיפים או משהו לחזק אותך , אבל רק רציתי להגיד לך שיש לי את אותו הפטיש ואנחנו באותה הסירה. אני באותו גיל דרך אגב. לי אישית זה שיבש את החיים , מן הסתם שבחיים לא יצאתי עם בחורה ואף פעם לא היה לי קשר. לא פשוט בכלל לחיות עם זה , אין מילים שיכולות לתאר את בעוצמת סבל מזה. חבל גם שגם פסיכולוגים או אף איש מקצוע לא מוסמך לתת מענה . בסביבה מבחינים מיד שמשהו ציד לא כשורה הנטיות המיניות ואנחנו מתמודדים עם סביבה מאוד מאוד עוינת.

27/08/2022 | 15:09 | מאת: מישהו שחקר

שאלה לשניכם (בעלי הפטיש): אתה כותב שלא נמשכת לאיבר מין (פות) של אישה. זה לא באמת אינדיקציה כי גם הרבה סטרייטים גברים לא נמשכים לפות עצמו. האם אי פעם נמשכת לגוף האישה? ציצי, תחת של אישה? אתה יכול לשחזר רגעים של גירוי מיני שהם לא משרירים של בחורה?

03/09/2022 | 08:28 | מאת: באותה צרה

אני אישית כן נמשך לאיברי מין נשיים כמו פות , אני מגדיר את עצמי כסטרייט לכל דבר ועניין. קשה לי לתאר לך את הגירויים שאני מרגיש , אני בחיים שלי לא הייתי בזוגיות או שקיימתי יחסי מין אז ככה שאני בור לגמרי בנושאים שאתה שואל.

16/04/2023 | 16:55 | מאת: סמי

אני גם כותב בעילום שם אני באותו מצב שלך ואצלי זה זה כבר היה מגיל די צעיר

22/12/2023 | 16:27 | מאת: כותב הפוסט

אני כותב הפוסט המקורי. אני כן נמשך לציצים. אבל נמשך עוד יותר לחזה שרירי של מפתחת גוף.

22/12/2023 | 16:50 | מאת: כותב הפוסט

בשורה התחתונה לא עומד לי כשאני נכנס למיטה עם אישה "רגילה"

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים