בעיות בזקפה עם תרופות ברקע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/04/2022 | 17:03 | מאת: דני

שלום ד"ר, אני בן 47 עם מחלה לבבית ומטופל בקרדילוק (5 מ"ג) וטריטייס (10 מ"ג) מאז שהוסיפו לי לאחרונה את טריטייס, מרגיש בקשיי זקפה בסקס. האם יש משהו שניתן לעשות מלבד לבקש מהקרדיולוג להוריד במינון או לרדת לגמרי מהתקופה הזאת? תודה.

לא בטוח שזה הטריטייס. הוא פחות פוגע בתפקוד מיני יחסית לעומת תרופות אחרות. חשוב יותר שמחלת הלב שלך תהיה מאוזנת. במקביל - ניתן לשפר את איכות הזקפה באמצעות ויאגרה ודומותיה. אני בטוח שהקרדיולוג שלך יסכים לרשום לך, שכן אין מניעה כנראה. התייעץ עמו.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים