חוסר הנאה/הרגשה בעת הגמירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/04/2022 | 05:52 | מאת: אייל

אני תמיד הייתי מרגיש הרגשה חזקה ונעימה בעת השפיכה ובשנתיים האחרונות זה ממש נעלם לי ואני מאוד מתוסכל מזה אני בקושי מרגיש שהגעתי לשפיכה למרות שבפועל הגעתי ויוצא זרע אני כמעט ולא מרגיש ולא מודע ליציאת הזרע, אני לא נהנה כמו פעם בכלל בצורה דרסטית.. אני מרוכז ואני רגוע אבל משהו שם כאילו נדפק למרות שאין לי איזה בעיות רפואיות ואני לא נוטל שום כדורים ולא קרה לי כלום בשנים האלו ואני בזוגיות תקינה ומגוונת אבל משהו שם כאילו לא יכול להגיע 'לשיא' כמו בעבר ואני רק בן 29 ואני כמובן חושק בקיום היחסים ויש גיוון אבל בפועל לא נהנה בזמן השפיכה ולא מרגיש אותה בכלל פתאום נעלמה התחושה... האם זו תופעה מוכרת? יש לה שם? מה אפשר לעשות כדי להחזיר את ההנאה?

זה סוג של אנהדוניה. כשאין שום סיפור רקע זה מצריך בירור. לפני שאתה ניגש לבירור ולטיפול נסה להתמקד בהנאה שבאקט. לא באורגזמה. לא בשפיכה. לא ביעד הסופי, אלא בדרך. לראות מה כן נעים. מה כן מענג. מה כן כייף.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים