פין עקום

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/06/2004 | 16:58 | מאת: דני43

אני בן 43 יש לי פין באורך של כ 13 ס"מ בזיקפה , אך הוא עקום בקצה (כ רבע מאורכו) העיניין מתריד אותי זמן רב . אין לי בעיה במשגל בתנוחה מסורתית אך יש לנו בעיה בתנוחת כלב מאחור. העקמת גורמת לבת זוגתי לכאב. האם יש מה לעשות בעניין? האם זה נורמלי?

17/06/2004 | 16:17 | מאת: ד"ר רן לין

אני מניח שאם אתה מקיים יחסים סדירים לא הייתי משנה את המצב. אבל אם לא ניתן לקיים יחסים ויש כאבים בעת הקיום - ישנם ניתוחים ממש פשוטים לצורך העניין ליישור מלא של אבר המין

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים