זקפה חלשה ושפיכה מהירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/04/2022 | 04:10 | מאת: בר

שלום אני בן 29 ומאז שאני זוכר את עצמי אני סובל מזקפה חלשה שיורדת מהר באוננות ומשפיכה מהירה. מבדיקות דם שביצעתי התגלה אצלי טוטסטרון 9.56 ואני סובל גם מוריקוצלה שלטענת מספר רופאים אינה קשורה לבעיות שציינתי וחשוב גם לציין שאין לי זקפות בוקר. אשמח לעזרה.

אין קשר בין רמת הטסטוסטרון והווריקוצל לבין הבעיות שתיארת בתפקודך המיני. כדאי שתיגש להתייעצות רפואית במרפאה לטיפול מיני. יש עוד הרבה שאלות שצריך לשאול ולברר.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים