שאלה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/12/2016 | 08:29 | מאת: טוני

שלום אני בן 46 בריא בדרך כלל משתמש בסיאליס יומי של 5 מג מזה כמה חודשים עם השפעה טובה. לאחרונה למרות הטיפול וזקפה טובה יש תופעה של העלמות זקפה תוך כדי האקט ..כנראה דליפה ורידית... האם אוכל להשתמש בכדור כמו ויאגרה או לביטרה אפילו במינון מוקטן בצורה של sos לפני הסקס ( לא כל יום..) בנוסף להמשך טיפול בסיאליס יומי? המלצה אחרת..? תודה רבה

למה שתהיה לך פתאום דליפה ורידית בגיל 46?! מדוע היית זקוק לסיאליס אם אתה צעיר ובריא? חסרים פרטים רבים בשאלתך. לא ברור ממה נובעת הפרעת הזקפה. כדאי שתפנה למרפאה לבריאות מינית על מנת לעבור בירור מסודר, שכן הפרעה בזקפה עשוייה להיות סימן ראשון לגורמי סיכון מגוונים וכחלק מהטיפול יש להתייחס גם אליהם.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים