נופל וקם מה הלאה עזרתך

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/04/2022 | 15:09 | מאת: שרון

שלום,בן זוגי בן 52 בריא יחד כ- 30 שנה ,לאחרונה הזיקפה לא מה שהיה פעם . השבוע שכבנו והוא לא היה ממש חזק וברגע ששיננו תנוחה האיבר נפל ולקח זמן לחזור לזיקפה . האם צפיה בפורנו יום יומית מצידו מספר סרטונים ביום יכולה להיות קשורה לכך? האם כדאי לחפש בעיה אחרת ? תודה מראש.

אך האם בעת צפיה בפורנו הוא חווה זקפות חזקות? באוננות? במשחק המקדים? האם מעשן? פעיל גופנית? עובד בדיקות דם עיתיות?

06/04/2022 | 06:26 | מאת: שרון

תודה על תשובתך,באוננות ובצפיה הזיקפה חזקה עושה כושר בדיקות תקופתיות תקינות .השאלה האם צריכת פורנו מדכא את הגירויי שאנו יחד או שאוליי קיימת בעיה אחרת,אציין שיש ביניינו אהבה ויחסים טובים תודה.

ברור שהמקור אינו חרדתי. נסה להפסיק צפיה בפורנו ולבדוק אם יש לכך השפעה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים