שתן לאחר אוננות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/03/2022 | 23:33 | מאת: מוני

קודם כל תודה רבה מראש על המענה פרופסור. ולשאלתי: האם לאחר אוננות ממושכת של הגעה לקצה בלי שפיכה ככה מספר רב של פעמים למעלה מ45 דקות בכל אוננות וכמה פעמים ביום מזיקה באיזשהי דרך? לדוגמא על שלפוחית השתן/על השריר של שלפוחית השתן? על צינורות הזרע/על השאכים? או שאין שום מקום לחשש? כי אני מרגיש צורך אחרי ימים כאלה לתת שתן הרבה ויוצאת כמות יחסית גדולה(נראלי) של בערך כוס חד פעמית אולי טיפה יותר מכוס אשמח לתשובה מפורטת ככל שאפשר פרופסור ותודה מראש על המענה

עצירות מרובות באוננות פעמים רבות וזמן ממושך כמו שאתה מתאר עשויות לפגוע בצנרת של הזרע, שכן אתה מעלה שם את הלחץ ללא אפשרות לשחרר. ממש כמו בצינור מיים. לא ברור אם יש קשר לתופעה שאתה מתאר לגבי השתן.

01/04/2022 | 09:17 | מאת: מוני

תודה רבה על התשובה. מה יכול להיות בעקבות הפגיעה לצינור הזרע?

בעיה אורולוגית שעשויה להתאים לפורום באורולוגיה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים