שורף בפין כבר חודשיים ואני לא יודע מה לעשות חייב עזרה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

25/03/2022 | 22:54 | מאת: אנונימי

היי לפני חודשיים אוננתי ולא יכלתי לצאת מהשירותים שעה מרוב ששרף לי ואחרי שעה נרגע טיפה אבל המשיך לשרוף שבוע שלם בלי הפסקה ולאחר שבוע הפסיק ואז אוננתי שוב וזה חזר וזה כבר לא עבר חודש מה זה יכול להיות ומה אני צריך לעשות כדי שזה יעבור?

בדיוק מסוג השאלות שאינן מתאימות לפורום, כי לא ניתן לבדוק כאן. גש לרופא/ת משפחה לעשות בדיקת שתן ואם יש ממצא (כגון, זיהום כלשהו) זה מצריך טיפול.

01/04/2022 | 17:56 | מאת: אנונימי

הלכתי לרופא משפחה עשיתי בדיקת שתן אין לי זיהום או דלקת לא יודעים מה יש לי יש לך אולי עצה?

01/04/2022 | 17:58 | מאת: אנונימי

וגם צריך להגיד שלא אמרתי לרופא ממה זה קרה זה מביך אותי אתה חושב שאני חייב להגיד?

לא חייבים להגיד, אך גם לא צריך להתבייש להגיד. אוננות זו פעולה טבעית ובריאה. אם הכאב ממשיך וכל הבדיקות תקינות תבקש הפנייה לאורולוג.

11/04/2022 | 23:41 | מאת: אנונימי

היי הייתי אצל אורולוג והוא בעצמו צא יודע מזה ושמתי לב שאני עושה פיפי ממש שורף לי בסוף יש לך מה אני יכול לעשות רק חייב תציין שאין לי זיהום ולא מוצאים מה יש לי גם עשיתי אולטרסאונד שיצא תקין

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים