ירידה דרסטית בחשק המיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/03/2022 | 00:27 | מאת: מישהו

שלום פרופ' אני הומו בן 36, מקיים יחסים מזדמנים. מזה שנים סובל מירידה בזקפה, משנית לטיפול ב - SSRI'S. טיפול ב - PDE5 כרוך בתופעות לוואי בלתי נסבלות. חשוב לציין שלמרות הבעיה בזקפה, חשק מיני גבוה מאוד. מזה תקופה ארוכה (כחצי שנה), ירידה דרמתית בעניין במין (ללא שינוי בטיפול התרופתי), לא כ"כ מתחרמן אפילו מפורנו. פרופיל הורמונלי כולל טסטוסטרון כללי וחופשי, LH, FSH, פרולקטין - תקינים. האם דווח על ירידה דרסטית בחשק המיני כתופעת לוואי מחיסוני הקורונה? (לא חליתי). כיצד ניתן להחזיר את החשק? אני מרגיש נורא כבוי ומודאג. תודה

לא מכיר דיווחים על ירידה בחשק כתוצאה מחיסון קורונה. המחלה עצמה פוגעת בחשק בשלב האקוטי שלה, כמו כל מחלה. לאור תשובת הפרופיל ההורמונלי, נראה שהירידה בחשק שלך ממקור רגשי. מציע שתפנה להתייעצות בתחום הטיפול המיני ובהתאם למה שיעלה אולי תתחיל טיפול. בהחלט ניתן לטפל. לעיתים החשק שולט בנו ולעיתים אנו שולטים בחשק. זו מיומנות נרכשת.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים