שינוי בגודל בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/11/2016 | 13:49 | מאת: אנונימי

שלום רב ישנה בעיה שקצת מטרידה אותי. אני מתקרב לגיל 48. אני מבחין שאיבר מיני נראה קטן בממדיו יחסית לתקופה שהייתי צעיר יותר. גם כמות פליטת הזרע קטנה יותר ממה שהיתה בגיל הרבה יותר צעיר. כמו כן , אני מטופל בתרופות לייצוב לחץ הדם. - האם יש איזה ביסוס לטענה ( קראתי זאת פעם באינטרנט ) שאיבר המין מתקצר אלל גברים בגיל הולך ומתקדם ? האם זה נובע בגלל שכבת שומן שמכסה את המקום ? האם זה נובע בגלל אי תפקוד כלי הדם ? אודה לתשובתכם. בברכה, א.

איבר המין אינו מתקצר עם הגיל. יש אכן שכבת שומן בבסיס האיבר אשר מצטברת עם הגיל וגורמת אשלייה אופטית של קיצור. אם תלחץ תראה ששורש הפין יעלה ויבוא במלוא תפארתו. כמות פליטת הזרע הולכת וקטנה, תהליך אשר מתחיל כבר בשנות השלושים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים