בעלי עומד לו רק בעמידה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/03/2022 | 07:44 | מאת: בעלי עומד לו רק בעמידה

שלום וברכה לפני שנה וחצי בעלי עבר ניתוח גב מאז השתבשו לנו כול יחסי המין היינו אצל רופאה נתנה כדורים וגם בקושי עזר בתקופה האחרונה האיבר של בעלי עומד רק שהוא בעמידה ברגע ששוכב במיטה האיבר נופל ואז זה הורס את כול הסקס בעלי רק בן 40 ולי זה מאוד מפריע המצב הזה ומתסכל אשמח לשמוע מה אפשר לעשות ?

לא בטוח שהבעיה שאת מתארת קשורה בניתוח. אולי בכאבים. אבל עובדתית - אם עומד לו מצויין בתנוחה מסויימת, סימן שמנגנון הזקפה עובד מחינה רפואית. כלומר, כדאי במסגרת טיפול מיני לבדוק מה קורה בשכיבה. למה בתנוחות מסוימות עומד ובתנוחות אחרות לא. מעבר לכך - חשב לדעת להתענג (לענג ולהתענג) בכל תנוחה וגם בלי זקפה ו/או חדירה. ייתכן ואתם ממוקדים בחדירה בשכיבה והלחץ מפיל את הזקפה?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים