שפיכה מהירה האם מומלץ לקחת קלונקס

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/03/2022 | 03:33 | מאת: דוד מיכאלי

שלום ! יש לי בעיית של שפיכה מהירה מאז ומתמיד..שמעתי שכדורי הקלונקס ממשפחת נוגדי הדכאון גורמות לעיקוב בשפיכה. האם כדאי לקחת לפני יחסי המין ? והאם זה ייגרום לי להתמכרות בעתיד ?

קלונקס אינו מיועד לשפיכה מהירה ואינו מעכב אותה. מעבר לכך, הוא ממכר. הטיפול הוא ללמוד לשלוט לתזמן את השפיכה במסגרת טיפול מיני. טיפול תרופתי יכול להוות קו שני, ובכל מקרה זה לא קלונקס. תוכל לקבוע פגישת התייעצות עם רופא מומחה בבריאות מינית .

27/03/2022 | 13:16 | מאת: מאיה

היי בן זוגי התחיל להשתמש בתוסף תזונה טבעי לגבר ויש אחלה שיפור בזמן שעבר (בערך חודש). זה לא תרופה אז זה לא פועל מידי אבל זה יותר בריא ואפקטיבי לטווח הארוך. בהצלחה!

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים