התעוררות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/10/2016 | 06:27 | מאת: אריאל

אני בן 46 ללא זוגיות כבר יותר משנה. והתייסתי לאוננות כדבר שטבעי לגוף בהעדר זוגיות כאשר הרגשתי מגורה גופנית. בזמן האחרון זה השתנה לאחר אוננות הגוף מגיב בהיפוך לא רק שלא נרגע אלא זה כמו התעוררות הר געש, ואני מרגיש עוררות מינית חזקה יותר יותר. נחמד להרגיש גברי וחד חושים עד הפיטמות שגם להן יש חיים.....חחח. בהעדר זוגיות כרגע מה בדיוק עושים עם כל הטוב הזה?

שלום רב אוננות היא בהחלט פעילות טבעית ובריאה, אם אתה מרגיש עוררות מוגברת בעקבות אוננות אתה יכול לאונן שוב,אין בזה נזק. יש תקופות בחיים שמרגישים עוררות יתר גם כשאין לך בת זוכ

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים