בעיות זקפה?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/10/2016 | 21:31 | מאת: יוסי

שלום ותודה על העזרה:) אני חייל בן 20 עדיין בתול ופוחד שיש לי בעיות זקפה. 1. הסיבה העיקרית שבגללה אני פוחד היא שאני מרגיש שסף הגירוי שלי עלה. לפעמים יש לי זקפה אחלה. אבל בקושי עומד לי סתם ככה בלי סיבה כמו פעם, לא עומד לי אף פעם אם סתם מישהי יפה עברה לידי, בזמן אוננות בלי פורנו הזיקפה יותר חלשה ואם אני מפסיק באמצע היא נופלת בד"כ די מהר(אני לא רואה כל כך פורנו), לוקח זמן להעמיד אותו ואני מרגיש פחות דחף לאונן ביחס לגילאים צעירים יותר - בקיצור אני מרגיש שסף הגירוי ממש עלה ואני רק בן 20. 2. כמעט אף פעם אין לי זקפת בבוקר. ופעם היה לי. לא זוכר מתי אבל בשלב כלשהו היא פשוט הפסיקה להגיע. אם אני קם באמצע הלילה לפעמים כן יש זקפה. אז לא שאין לי זקפה יותר, פשוט מרגיש לי כמו זקפה של בן אדם בן 35 ולא של נער בן 20. האם זה מצב תקין, ואני ממציא לעצמי בעיות (יש לי נטייה כזו) או שבאמת יש לי בעיה שאני צריך לטפל בה? תודה רבה!

שלום רב חשוב שתדע שכאשר גבר נמצא במתח ולחץ זה משפיע על הזקפה, מחשבות ועיסוק רב במצב הזקפה גורם לכך שהזקפה נחלשת.אל תהיה כל הזמן בדריכות בקשר לזקפה, תן לעצמך לזרום ברוגע לפי המצב. אתה יכול להתיעץ עם דלת פתוחה 03-5101511-2 ללא תשלום

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים