אי עקביות בזיקפה וחוסר רגש קל

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/03/2022 | 17:45 | מאת: עמי

בן 24 הייתי מאונן המון, עכשיו אני בהפסקה קטנה, אחרי ששמתי לב שהייתי צריך אחיזה חזקה כדי לאונן וזה הרס לי המון עם החברה, האם הפסקה לשבוע שבועיים היא הפיתרון? או שיש משהו אחר? יש זקפה אבל היא קצת משתנה.

שלום עמי למה אתה מתכוון שזה הרס לך עם חברה? אם אתה מתכוון שהתרגלת למגע חזק בזמן אוננות, אין צורך להפסיק לאונן ( בהנחה שזה לא על חשבון יחסי המין ובמידה שאתה רוצה), אלא לאונן במגוון דרכים כולל עם פחות לחץ כדי שתוכל להנות ולגמור בדרכים שונות כולל עם בת הזוג. אם זה ממשיך להטריד אותך תפנה ל״דלת פתוחה ״ ללא עלות , 03-5101511-2, או למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים